BOLU EMNİYETİNDEN VİDEOLU TEŞEKKÜR

Bolu Emniyet Müdürlüğü İha Büro Amirliği haftasonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında hazırladığı video ile kurallara uyan vatandaşlara teşekkür etti.

BOLU EMNİYETİNDEN VİDEOLU TEŞEKKÜR
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber Utku Cihan
Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında haftasonu sokağa çıkma yasağının uygulandığı 56 saat boyunca kent sessizliğe büründü. Polis ekipleri il genelinde uygulamalarına ve denetlemelerine devam ederken birçok kişi ve araç kurallara uyup uymadığı noktasında denetlendi. Uygulamaların yanı sıra Bolu Emniyet Müdürlüğü İha Büro Amirliği haftasonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında hazırladığı video ile kurallara uyan vatandaşlara teşekkür etti. Bolu Emniyet Müdürlüğünün @BoluEmniyeti Twitter hesabından paylaşılan videoda bomboş sokaklar görülürken videonun sonunda "Kısıtlama kurallarına uyan tüm Vatandaşlarımıza Sonsuz Teşekkürler" "Birlikte Başaracağız" sözleri ile teşekkür edildi. 

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.