Bolu siyasetinin yükselen değeri olarak göze çarpıyor

Bolu siyasetinin yükselen değeri olarak göze çarpıyor
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

14 Mayıs seçimlerinde ilimizde milletvekili çıkartma hedefiyle sahaya inen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Akgül Bolu siyasetinin yükselen ismi olarak görülüyor.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra milletvekili adayı olan İsmail Akgül sahada vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. 

Yıllarca milliyetçi ülkücü harekete gönül veren bir isim olarak vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Akgül, özellikle esnaf ziyaretlerini aksatmadan devam ettiriyor.

"SEN BOLUNUN EVLADISIN"

Vatandaşların ‘Sen Bolu’nun evladısın, seni tanıyoruz, biliyoruz ve destekliyoruz’ dediği Akgül, Bolululara bir söz vererek, Ankara’da Bolu’nun sesi olacağını ve hizmet noktasında sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.  

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Kemal (1 yıl önce)
    Bolu kendisini tanımıyor, kimdir yaşı kaç, hangi mesleği yapıyor, hangi üniversiteyi bitirdi bunları çok iyi bir tanıtımla duyurmalı bence. Ülkü ocağı başkanı, Kızılay ve sendika başkanlığını okuduk haberden başka bilgi yoktu. Mhp adayın kamuoyuna tanıtımı eksikliğini çok hızlı gidermeli, seçime çok az kaldı. Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.