Bolu valisi korkunç haberi verdi

Bolu valisi korkunç haberi verdi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Valisi Ahmet Ümit dün meydana gelen sel baskınını incelemek için gittiği Mengen'de yaptığı açıklamada Bolu'daki hastanelerde pozitif vaka sayısının 3 kat arttığını söyledi. 

Ümit, koronavirüsle mücadele konusunda başa dönülmemesi için kurallara tam anlamıyla uyulması gerektiğini belirterek, “Türkiye genelinde pozitif vakaların en yüksek olduğu dönemlerde bile şimdiki kadar bizde pozitif vaka yoktu. Ciddi olarak pozitif vakalarda artış var. Üç misli bir artış var. Her geçen gün virüs kendisini biraz daha hissettiriyor. Bunu özellikle vurgulamamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

BOLU'DA VAKA SAYISI KAÇ ?

Vali Ahmet Ümit vaka sayılarının arttığını söylemesine karşın yine sayı vermedi. Doğal olarak vatandaş sayıların kaça çıktığını merak ediyor. Bolu Gazetesinin edindiği bilgilere göre 3 hafta önce Bolu'daki hastanelerde vaka sayısı 20 civarında iken bugün rakam 60'lara ulaştı.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.