Bolu'da 6 günde polis ve jandarma suçlulara göz açtırmadı

Bolu'da 14-20 Ekim tarihleri arasında polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çeşitli operasyonlarda 11 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 25 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Bolu'da 6 günde polis ve jandarma suçlulara göz açtırmadı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 6 günde çeşitli operasyonlar yapıldı. Bolu Valiliği tarafından paylaşılan verilere göre, terör örgütüyle bağlantılı olan 1 şüpheli tutuklandı. Kayıtsız yabancı uyruklu bir şahıs ise sınır dışı edildi. Hakkında çeşitli suçlardan aranması ve tutuklama kararı bulunan 27 kişi yakalandı. Bu şahıslardan 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 operasyon yapıldı

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan 4 operasyonda 6 extacy maddesi, 7,11 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu kullanma aparatı, 21 gram esrar, 8,18 gram bonzai ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Olayla alakalı 5 şahsa işlem yapılırken, 1 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 günde 7 operasyon

Kaçakçılıkla ilgili olarak ise 6 günde 7 operasyon yapıldı. Ekipler tarafından yapılan kaçakçılık operasyonlarında toplamda 12 paket kaçak nargile tütünü, 23 paket kaçak nargile jeli, 47,400 gram bandrollü nargile tütünü, 7 bin 800 boş makaron, 2 bin 762 dolu makaron ve 2 elektrikli süpürge ele geçirildi. Olayla alakalı 3 şahıs yasal işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
 

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.