BOLU'DA KIRAN KIRAN'A TAKSİ İHALESİ

BOLU'DA KIRAN KIRAN'A TAKSİ İHALESİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Dodurga Caddesi Çağsu Hastanesi yanındaki taksi durağı ile Aktaş Mahallesi Şehit Güven Keskin Sokak üzerine yeni açılacak taksi durağında çalıştırılacak ticari taksi plakası ihalesi kıran kırana geçti. Daha önce taksi plakası almak için kolları sıvayan Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan bu ihalede de taksici olamadı.

Belediyede yapılan ihaleye ilgi oldukça fazlaydı. İlk ihale Dodurga Caddesi Çağsu Hastanesi yanındaki taksi durağı için yapıldı. İhale 190 bin TL muhammen bedelle açıldı. İhalede Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan ve Çağsu taksi sahibi İlhami Odacı kapıştı. İhale sonucu rekor bir fiyatla biterek 501 bin artı KDV'ye Çağsu Taksi sahibi İlhami Odacı'ya kaldı.

Aktaş Mahallesi Şehit Güven Keskin Sokak üzerine yeni açılacak taksi durağında çalıştırılacak ticari taksi plakası ihalesi ise 125 bin muhammen bedelle açıldı. Bu ihale sonucunda ise  Ekol Sürücü Kursu 1 plakayı 290 bin artı KDV'ye, diğer 2 plakayı ise Mürsel Geyvelioğlu 270 bin artı KDV'ye aldı.

HAKKI FİDAN YİNE TAKSİCİ OLAMADI...

Daha önce 3 yıl sonra yapılacak Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına aday olmak için taksi aldığını söyleyen Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan bu ihalede de aradığını bulamadı.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.