Bolu'da koronavirüs atlatanlar için poliklinik açıldı

Bolu'da koronavirüs atlatanlar için poliklinik açıldı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve  Araştırma Hastanesi bünyesinde COVİD-19 SONRASI İZLEM POLİKLİNİĞİ açıldı.

Günümüzün salgın hastalığı olan Covid-19 çoğu hastada belirti göstermeden seyrederken Covid-19 atlatan bazı hastalarda Covid-19'a bağlı komplikasyonlar gelişebiliyor.

​Komplikasyonların gelişmesini mümkün olduğunca en aza indirgemek ve halkın sağlığını daha uzun yıllar koruyabilmek adına hekimlerce takip edilen hastaların muayenelerinin ve kontrollerinin yapılabilmesi amacıyla  Bolu AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve  Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Anabilim Dalına bağlı COVİD-19 SONRASI İZLEM POLİKLİNİĞİ açıldı.

Poliklinik randevulu hastalara da artık hizmet vermekte olup 182 ya da MHRS üzerinden randevu alınarak başvuru yapılabilmekte.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Serap Coşkun (3 yıl önce)
    Çok güzel bir hizmet. Çalışan hekimler de çok ilgililer. Covid atlatanların bölüm bölüm gezmeden tüm tetkikleri yapılıyor. Covid sonrası izlem süreçlerini aylık periyotlara bölerek süreklilik sağlanabiliyor. Kesinlikle atlatan biri varsa kontrolü elden bırakmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.