Bolu'da koronavirüs'te son durum

Bolu'da koronavirüs'te son durum
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’da koronavirüs vakaları sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte yükselişe geçerken, kentte  COVİD-19 nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı yaklaşık 150’ye ulaştı. Kentte günlük ortalama 200 vakaya rastlanırken, hastanelerin yataklı servislerinde yaşanan doluluk dikkat çekiyor.

HABER- MUTLU YUCA

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Cumhuriyet gazetesindeki habere göre, Koronavirüs vakalarında ülke genelinde ciddi artış yaşanırken, özellikle son bir aydaki artış endişe yaratıyor. Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte son bir ayda COVİD-19  vakaları zirve yaparken, Bolu’da yaşanan artış dikkat çekiyor. Maske, mesafe ve temas uyarılarına rağmen vatandaşların tedbirlere uymaması nedeniyle hasta sayılarında yaşanan artışlar sağlık ekiplerine zor anlar yaşatıyor. Hastanelerin COVİD-19 polikliniklerine hastalar akın ederken Bolu’da günlük ortalama vaka sayısı 200’e ulaştı.

SON 1 HAFTADA 9 KİŞİ ÖLDÜ

Pandeminin başladığı günden bu yana kentte yaklaşık 150 kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Son bir haftada ise Bolu’da 9 kişi ise koronavirüse yenik düşerek öldü. Vaka sayılarının pandeminin başladığı günden bu yana en yüksek rakamlara ulaşması nedeniyle il genelindeki tedbirler artırıldı. Polis ekipleri her gün yaptıkları denetimlerde maskesiz gezen vatandaşlara ceza keserken vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda da denetimler aralıksız devam ediyor.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Kema (3 yıl önce)
    Millet kendini düşünmediği gibi başkalarında zarar veriyor.maskeler cenelerde kollarda azrailden değil polis ceza yazacak diye polisten korkusuna takıyorlar.polis geçtikten sonra yine çeneye iniyor insanlarda duyarlılık yok
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.