Bolu’da maske cezasından kaçmaya çalışan şahıs polis kovalamacası ile yakalandı

Bolu’da maske cezasından kaçmaya çalışan şahıs polis kovalamacası ile yakalandı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’da maske takmayan vatandaşlara yönelik uygulamada yüzlerce kişiye 900 lira ceza kesildi. Maskesiz olduğu için ceza yazılan bir vatandaş polislerden kaçmak isterken kovalamaca sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Bolu’da, korona virüs tedbirleri kapsamında maskesiz sokağa çıkan vatandaşlara yönelik İzzet Baysal Caddesi’nde uygulama yapıldı. Yaya ve ekip araçlarıyla cadde üzerinde uygulama yapan ekipler, anonslarla vatandaşları maske takmaları ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyardı. Maskesiz dolaşan veya maskelerini kurallara uygun şekilde takmayan yüzlerce kişiye 900 lira para cezası kesildi. Bazı vatandaşları ise, polislerin uygulama yaptığı noktaya yaklaştıklarında maskelerini taktıkları görüldü.

Cezadan kaçmak istedi

Cadde üzerinde maskesini çenesinin altına takarak yürüyen bir vatandaş Yunus ekipleri tarafından durduruldu. Gerekli uyarılar yapılan şahıs ceza yazılması için ekiplerin uygulama yaptığı noktaya götürüldü. Polislerin bir anlık dalgınlığından yararlanan vatandaş, cezadan kurtulmak için hızla koşmaya başladı. Polis ekiplerinin kovalamacası sonucunda cadde üzerinde bir pasajın içinde yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Reklam
Haber Fotoğrafları
Yorumlar

16 yorum yapılmış

  • En güçlü Polis (4 yıl önce)
    En güçlü Polis Bekçi Jandarma Bizim polisimiz bizim bekçimiz bizim jandarmamızdır. Laf söyleyeni dürterler Herkes akıllı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Laz81 (4 yıl önce)
    Ula bu uyuyan vatandaşsın diyeni bi psikoloğa götürsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Boluspor14 (4 yıl önce)
    Kolluk kuvveti adam kayırmaz. Laf edende eninde sonunda gazabına hem bu dünyada hem ahirette maruz kalır :;
    0
    0
    Yanıtla
  • Baibü Öğrenci (4 yıl önce)
    Türk Polisine Türk Bekçisine Türk Jandarmasına Laf edenler Kahrolsun. Kolluk kuvveti adam kayırmaz. Kayırdığını iddia eden bizden değildir. Kimsenin haddine değil laf etmek....
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş konuşma (4 yıl önce)
    Tüm yorumları okudum.Yazmayayım yazmayayım dedim ama bu uyuyan vatandaşsın diyen hakkaten boş konuşmadan başka birşey yapmıyor.Madem vatan seversin Polisimize laf söyleme boş konuşma!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Uyuyan Vatandaşsın (4 yıl önce)
    Bolulu arkadaş herkesi kendiniz gibi sanmayın. Belli ki öttürmüşler zamanında seni ciyak ciyak. Gel yüreğin varsa görelim kim kimi öttürüyor. İş vatanseverliğe gelirse sen benden daha teröristsindir klavye delikanlılığı yapmayın şovu bırakın gözünüzü açın artık. Sizin gibi uyuyanlar yüzünden her başa geçen yedi içti cebini doldurdu gitti bu memlekette. Lafa gelince vatan millet Sakarya, ama kendi menfaatleriniz için dakikasında satarsınız bu memleketi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uyuyan Vatandaşsın (4 yıl önce)
    Herkes işine baksın. Beni ülkeden def etmek sana mı kalmış. Vatanseverliği de aklı da sizden öğrenecek değiliz. Sizin gibiler ancak oturduğu yerden maval okurlar. Boş işlerle uğraşacağınıza biraz okuyun araştırın. Sizin beyninizi yıkamışlar be iflah olmazsınız. Körü körüne tapmaya devam edin. Neye veyahut kime hizmet ettiğinizin bile farkında değilsiniz. Üç kuruş yardım parası alıp sürünmeye mahkumsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Polis Sever (4 yıl önce)
    Polise laf edenler kahrolsun. bu uyuyan vatandaşsın diyende beter olsun!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğrenci (4 yıl önce)
    Bu uyuyuan vatandaş uyumadan bi polis şaplağı yemiş belli.Yarası var gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • boluluyum bolulu (4 yıl önce)
    uyuyan vatandaş.Senin gibiler ancak Türk Polisine Bekçisine Jandarmasına yok adam kayırıyor diye hakaret eder.Sonra en ufak birşeyde poliiiiiis diye cıyak cıyak öter.Üzerinde Türk bayrağı olan polisimize biraz saygı duyun.Bu tutumlarınız terör sempatizanlarıyla aynı.Az akıllı olun farkınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sade Vatandaş (4 yıl önce)
    Uyuyan Vatandaş. Bekara karı boşamak kolay.Al o üniformayı sen giyde sen yap bakalım o işi. Haybeye gazel okuma. Adamlar kanun koruyucu.Beğenmiyorsan defolup gidersin bu ülkeden
    0
    0
    Yanıtla
  • Selma (4 yıl önce)
    Sokaklarda çok var bunlar dan caddeyi değil sokaklara baksınlar birazda tabiikide takmayanin ceza alması en doğrusu bizler boşuna mı takıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Kayırır arkadaş hazineye para lazım herkez gibi devlete fırsat doğdu millet bacaksız fabrika oldu bacalıya ne gerek var
    0
    0
    Yanıtla
  • Uyuyan Vatandaşsın (4 yıl önce)
    Birader senin gibiler anca uyur zaten. Hanımefendi hakiki vatandaş olduğu için onu ilgilendiriyor gayet. Senin gibi uyumuyor en azından. Bir de öyle bi Dünya yok yazmış. Memlekette 1 tane mi polis var kardeşim. Adam kayırmazlarmış peh.. Uyu sen uyuu sade vatandaş. Anca uyu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sade Vatandaş (4 yıl önce)
    Sibel Hanım ikinci resimdeki kadına ceza yazılıp yazılmadığı neden ilgilendiriyor sizi ? Görürse polis bekçi yazar cezasını.Hem kaçan adamı yakala hem arkandan geçen kadına ceza yaz.Öyle bi dünya yok.Türk polisi bekçisi jandarması insan kayırmaz !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sibel (4 yıl önce)
    2. Fotoğraf karesinde arka tarafta maskesiz bir bayan var acaba ona da ceza yazıldı mı?
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.