Bolu'da orman yakmaya çalışan 2 kişi yakalandı

Bolu'da orman yakmaya çalışan 2 kişi yakalandı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

İddiaya göre Gerede Cankurtaran mevkiinde orman yangını çıkarmaya çalışan 2 kişi yakalandı. Kaçarken yakalanan şahısların örgüt bağlantısı araştırılıyor.

HABER : Caner Güngör

Olay Gerede Cankurtaran mevkinde meydana geldi. Saat 22.00 sıralarında Bolu'da faaliyet gösteren Çalışkan Oto Kurtarma firmasının sahibi Ahmet Çalışkan Ankara'dan Bolu'ya dönerken Cankurtaran mevkisinde ormanlık alandan alevlerin çıktığını gördü. Hemen aracını durdurarak yangın tüpü ile yangına müdahale etmek için o bölgeye hareket edince 2 kişi Ahmet Çalışkan'a taş atmaya başladı.

Hemen aracına geri dönen Çalışkan güvenlik güçlerine haber verdi. Bu esnada şahısların ormandan çıkarak 16 plakalı bir araca binip olay yerinden kaçmaya çalıştıklarını gördü. Ahmet Çalışkan aracın plakasını da hemen ekiplere haber verdi.

Şahısların orman içinde lastik yakarak orman yangını çıkarmaya çalıştığı tespit edilirken, 16 plakalı araçta polis ekipleri tarafından hemen yakalandı.

Araçta bulunan şahısların Mardin nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilirken, jandarma şahısların sorgusuna başladı.

Ele geçen şahısların örgütle bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor. 

Yangın ise büyümeden söndürüldü.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Akçaalan 14 (2 yıl önce)
    Ahmet abi adam gibi adamdır, yolda kalan durumu iyi olmayan vatandaşlar ı gerekirse piyasanın altında ücretle çeker işini görür onu arayan kimseyi boş çevirmez.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.