Bolulu koronavirüsü ciddiye almıyor

Bolulu koronavirüsü ciddiye almıyor
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Maalesef son dönemde ilimizde koronavirüs vakaları büyük artış gösterirken buna paralel olarak ölümlerde arttı.

Yapılan testlerde her gün onlarca yeni vakaya rastlanırken Bolu halkının koronavirüsü genel anlamda ciddiye almadığı görülüyor. Yapılan araştırmalarda evde karantina süreci geçirmesi gerekenler eli kolunu sallayarak sokağa caddeye çıkıyorlar. Özellikle maske ve mesafe kuralını hiçe sayanlar koronavirüsün ilimizde bu kadar çok yayılmasının en büyük sebeplerinden biri. Şehir dışından gelenlerde virüsün yayılmasında etkili oldular. Özellikle bayram tatilinde büyük şehirlerden ilimize gelenlerin çok sayıda bulaşlara sebep olduğu tespit edildi.

"KUL HAKKINA GİRMEYELİM"

Sosyal medyadan bu konuyla ilgili bir uyarı yazısı yazan Bolunun başarılı Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol, "Bu kadar uyarı yapıldığı halde bulaşlarda gördüğümüz 'filyasyon hikayeleri' maalesef "yok artık" dedirtiyor. Maske, mesafe ve hijyen hatırlatmalarına rağmen. Kimsenin kul hakkına girmeyelim, lütfen." yazarak vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.