Boluspor'da koronavirüs vakaları artıyor!

Boluspor'da koronavirüs vakaları artıyor!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

TFF 1’nci lig takımlarından Boluspor’da yapılan COVİD-19  testlerinde 3 futbolcu ile 1 sağlık çalışanında koronavirüse rastlandı. Son yapılan testlerle birlikte kırmızı beyazlı takımda koronavirüse yakalanan oyuncu sayısı 10’a yükseldi.

Boluspor’da futbolcu, teknik heyet ve kulüp çalışanlarına yönelik düzenli olarak yapılan COVİD-19 testlerinde pozitif vaka sayıları artış göstermeye başladı. Kırmızı beyazlı takımın bugün yapılan testlerinde 3 futbolcu ile 1 sağlık çalışanının koronavirüs testi pozitif çıktı.

Kırmızı beyazlı takımdan yapılan açıklamada, ‘Bugün yapılan COVİD-19 PCR testi sonucunda 3 futbolcumuz ve 1 sağlık çalışanımızın testi pozitif çıkmıştır. Testler sonucunda 10 futbolcumuz, 1 antrenörümüz, 1 sağlık çalışanımız ve 4 kulüp çalışanımız izolasyonda olup tedavileri devam etmektedir. “denildi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.