Bolu'ya kar geliyor

Bolu'ya kar geliyor
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bu hafta hava sıcaklıkları yağışla birlikte ülke genelinde azalacak. Batı kesimlerde sıcaklık mevsim normalleri altında seyredecek. Peşembe gününden itibaren ise Bolu'da kar yağışı etkili olacak.

Ülke genelinde sıcaklıkların düşmesiyle birçok bölgede kuvvetli yağışlar sürerken bazı kesimlerde ise kar yağışı başladı.

ÜLKE GENELİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Yapılan değerlendirmelere göre, hava sıcaklıkları ülke genelinde azalarak mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde ise yer yer mevsim normalleri altında seyredecek.

Türkiye, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yağışlı havanın etkisine girecek.
Özellikle kıyı Ege ve Marmara'da kuvvetli yağış görülecek. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak.

PERŞEMBE KAR GELİYOR

Meteoroloji verilerine göre ilimizde Perşembe gününe kadar yoğun bir yağmur yağışı olacak. Yağmur Bolu'da Perşembe günü yerini kara bırakacak.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.