Bu aralar Bolu'da en büyük sıkıntı kar suları

Bu aralar Bolu'da en büyük sıkıntı kar suları
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Son yılların en etkili kar yağışının yaşandığı ilimizde çatılarda 60 cm'e kadar kar kalınlığı oluştu. Erimeye başlayan karlar çatı oluklarının tıkanması nedeniyle evlere akmaya başladı. Vatandaşlar şimdi kara kara bu sorunun üstesinden nasıl geleceklerini düşünüyorlar.

Son 72 yılın en etkili kar yağışın yaşandığı Bolu'da hava şartları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle çatılarda biriken karlar şu sıralar en büyük sorun. 60 cm'e yakın karın biriktiği çatılarda aşırı soğuk nedeniyle oluklarda dondu. Erimeye başlayan karların suları oluklardanda akamayınca çatılardan bina içlerine girmeye başladı.

Özellikle üst katlarda oturan yüzlerce vatandaşın evleri su almaya başlarken bazı bina sahipleri özel firmalara çatılarındaki karları temizleterek bu sorunu aşmaya çalışıyorlar. Önümüzdeki haftada kar yağışının devam edeceği göz önünde bulunduruduğunda vatandaşın epey süre bu sıkıntıyı yaşayacağı tahmnin ediliyor.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Sepetçioğlu otomotiv (2 yıl önce)
    Çatı kar temizligi yapılır
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.