BU HAFTA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

BU HAFTA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Belediye Başkanı Tanju Özcan İzzet Baysal Caddesi için düğmeye bastı. Bu hafta İzzet Baysal Caddesinde çalışmalar başlayacak.

Bolu’nun en çok insan sirkülasyonunun caddesi olan İzzet Baysal Caddesi’nde adeta bir yeşil harekatı başlıyor. Cadde Belediye önünden kent meydanına kadar yeşillendirilecek.

Yüzlerce ağaç dikilecek

Çalışmalar önce ağaç dikimiyle başlayacak. Caddeye büyük ağaçlar dikilecek. Belediyenin kökten söküm aracılığı ile sökülen Bolu iklimine uygun ağaçlar cadde boyu dikilerek yeşil bir hat oluşturulacak. Bu sayede vatandaşın yeşil bir cadde özlemi giderilmiş olacak.

Bankaların önü gibi olacak

Geçtiğimiz haftalarda Belediyenin hemen yanındaki yeni binaya taşınan banka şubelerinin önüne yapılan yeşillendirme çalışmaları vatandaş tarafından oldukça beğenilmişti. Aynı çalışma cadde üzerinde de uygulanacak. Bisiklet ve yürüyüş yolu alanlarının dışına bu yeşillendirme uygulaması yapılacak.

Ara sokakların üzeri kapatılıyor

İzzet Baysal Caddesi paralelinde bulunan Şemsiyeli sokak, Kafeler sokağı gibi ara sokakların üzeri tamamen kapanacak. Şeffaf polikarbon sistemiyle kapanacak olan sokaklarda her sokağa özgü güzelleştirme ve renklendirme çalışmaları yapılacak.

Başkan Özcan, “Çok güzelleştiğini göreceksiniz”

Başkan Özcan, “Demokrasi Meydanı ve ana caddede, Valilik önüne kadar çok farklı bir düzenleme yapacağız. Bunu son kez yapacağız, çok çok uzun yıllar orası için yen bir yatırıma ihtiyaç kalmayacak. En fazla insan sirkülasyonunun olduğu bölge orası. Çok daha güzelleştiğini göreceksiniz.” dedi.

Reklam
Yorumlar

5 yorum yapılmış

  • Metin (4 yıl önce)
    Caddenin yeşillendirilmesi çok güzel olur.İzzet Baysal caddesinin devamı Hisar tepesinin caddeye bakan kısmı da yıllardır sit alanı diye kaldı,çöplüge dönüştü.Buraninda yenilenmesi gerekjyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Koroglu (4 yıl önce)
    Bence izzet baysal cd yapilacak yatirim memleketimizin baska bir yerine yapilmali .mesela golyuzu trafige kapatilmali..ugurmumcu parkindan belediye onune kadar olan cadde yeniden canlanmasi icin izzet baysal cd gibi olmali..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslı A. (4 yıl önce)
    Bısıklet yolu bence tam ortadan kaldırılmalı,zaten kalabalık oluyor,mıllet ordan da yürüyor,cok guzel yapılsın ki bı daha bı daha yapılmasın,ısıklandırmalar agaclandırmalar daha modern olmalı bence.Ayrıca zemin kışın cok kaygan oluyo yürümeye korkuyoruz caddede,annem düşüp kalcasını kırmıştı o yüzden ve hala tam iyileşemedi 1bucuk senedır, lütfen bunu dıkkate alın ,kaymayacak bir zemin yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (4 yıl önce)
    Yaya alanı daraltılmamalı...Nüfus her yıl çoğalıyor.Belediye yeni trafiğe kapalı alanlar da bulmalı..Bütün Bolu 500m İzzet Baysal cad.ne sıkıştı kaldı.!
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Çırk (4 yıl önce)
    Başkanım sizden ricam eğerki caddenin dabanı komple kaldırılacaksa şayet lütfen bu caddemizin ortasında kalan ne oldugu belirsiz panoların kaldırılmasını rica ediyoruz Nasılmı cadde komple kaldırılarak bütün alt yapısı yenilenebilir ve buralara kanallar yapılarak bu kanalların içerisinden bütün caddeye ait akla gelecek bütün herşeyi döşenebilir elektrik dogalgaz temiz su krli su internet kanalizasyon gibi şeyler ve agaclandırma olayınıda boluya özgü çam ag
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.