Bu okul resmen S.O.S veriyor

Bu okul resmen S.O.S veriyor
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu'nun en eski okullarından biri olan Gazipaşa ilkokulu binası resmen S.O.S veriyor. Yüzlerce öğrencinin eğitim öğretim gördüğü bu eski binaya veliler çocuklarını gönderirken sürekli diken üstündeler.

12 Kasım depreminin yıldönümünde halen ilimizdeki eski binalar dikkatleri çekmeye devam ediyor. Karaçayır Mahallesinde bulunan Bolu'nun en eski okullarından biri olan Gazipaşa okulunun binasınında olası bir depremde yıkılması işten bile değil.

Gazetemize ulaşan çok sayıda öğrenci velisi yetkililerin bu duruma neden duyarsız kaldıklarına bir anlam veremediklerini dile getirerek, "Bu okul binası artık ömrünü tamamlamış. Bolu deprem bölgesi. Biz çocuklarımızı okula gönderirken diken üstündeyiz. Bu binanın en ufak bir sarsıntıda yıkılmaması işten bile değil" dediler.

GECE BİNADAN SESLER GELİYOR...

Öğrenci velileri ilginç bir iddiada bulunarak geceleri binadan sesler geldiğini söylediler. Okula yakın evlerde oturan veliler, "Gece saatlerinde binadan gıcırtı sesleri geliyor. Bu bina deprem bile olmadan yıkılırsa şaşırmayız" şeklinde konuştular. 

BAŞKANIMIZ DURUMA EL ATSIN...

Veliler yetkililerin bu duruma el atmasını isteyerek, "Bugüne kadar bu okul binası için hiç bir çalışma yapılmadı. Yeni bir okul yapılacağı söylenmişti fakat şu ana kadar bir gelişme yok. Biz belediye başkanımız Tanju Özcan'ın bu duruma el atmasını istiyoruz" dediler.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.