CHP kamp için Bolu Abant’ı seçti: Kılıçdaroğlu da katılacak

CHP, 25-27 Eylül tarihlerinde Bolu Abant’ta çalışma ve değerlendirme kampı düzenleyecek. Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı kampta MYK ve PM üyeleri, milletvekilleri ve parti yöneticileri bir araya gelecek.

CHP kamp için Bolu Abant’ı seçti: Kılıçdaroğlu da katılacak
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 25-27 Eylül tarihlerinde Bolu Abant’ta üç gün sürecek çalışma ve değerlendirme kampında bir araya gelecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı kampta, partinin genel durumu ve Türkiye gündemindeki gelişmeler değerlendirilecek.

Kampa Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) üyelerinin yanı sıra CHP milletvekilleri ve parti yöneticileri katılacak.

Yeni yasama dönemi ele alınacak

Çalışma ve değerlendirme kampının gündeminde yeni yasama dönemi önemli başlıklardan biri olacak. Meclis çalışmalarına ilişkin konular, parti kurulları ve milletvekillerinin katılımıyla değerlendirilecek.

Ekonomi de masada olacak

Abant’ta gerçekleştirilecek toplantılarda ekonomik gelişmeler de ele alınacak. Partinin genel durumu, yasama faaliyetleri, ekonomi ve Türkiye gündemindeki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler yapılacak.

Üç gün sürecek CHP çalışma ve değerlendirme kampı, 27 Eylül’de sona erecek.

 

 

Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.