Dayakçı öğretmene sahip çıktılar

Dayakçı öğretmene sahip çıktılar
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Bolu Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmeni Güllü Yaman'ın 2. sınıfta bir öğrencinin kulağını çekerek tokat atmasının görüntüleri kamuyunda büyük yakın uyandırırken, Valilik Yaman hakkında soruşturma açmıştı. Geçtiğimiz yıl andımızı yanlış okuyarakta Türkiye gündemine gelmiş olan Güllü Yaman'a 20 veli imza toplayarak sahip çıktı.  Sınıfta eğitim gören çocuklardan 20 tanesinin velisi Güllü Yaman'ın okulda eğitime devam etmesini isteyerek dilekçe verdiler. Dilekçede, “Çocuğum Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2/D sınıfında öğretmen Güllü Yaman’dan eğitim görmektedir. Son zamanlarda öğretmenimiz Güllü Yaman hakkında basın ve sosyal medyada çıkan haberlerin abartılarak farklı yerlere çekildiğini üzülerek görmekteyim. Ancak ben Öğretmenimizin gerek çocuğuma verdiği eğitimden gerekse sınıf içerisindeki davranışlarından memnunum. Gereğini saygılarımla arz ederim” görüşlerini paylaştılar. Toplanan 20 dilekçe daha sonra yine veliler tarafından Valilik makamına teslim edildi.
Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • Esen karaca (5 yıl önce)
    Yazıklar olsun böyle eğitimciye ve ona destek olan velilere!hangi ana baba buna sessiz kalır hatta destekler ki!işte kedi den köpekten de ana oluyor ama bunlar gibi değil!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Özlem (5 yıl önce)
    Ben ilkokulu güllü öğretmende okudum.o öğrencisinin kötü olmasını istemez.ilkokul 3 e gidiyodum ve çarpım tablosu yüzünden 1 kez tokatını yedim tek seferde ezberlemiştim.kimseye de bana tokat attı diye şikayet etmedim. Yaptığını savunmuyorum ama böyleydi yani anlatmak istedim öylesine.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.