Dizi hayranları kozalağı ejderha yumurtası zannettiler

Dizi hayranları kozalağı ejderha yumurtası zannettiler
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

HBO'nun muhteşem televizyon serisi Game of Thrones'ta gördüğümüz ejderha yumurtası Belediye tarafından Bolu'ya yapıldı diyordik ki meğer ejderha yumurtası değil kozalakmış.

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran, ülkemizde de büyük bir izleyici kitlesi olan HBO'nun muhteşem televizyon serisi Game of Thrones'ta gördüğümüz Daenery Targaryen isimli dizi karakterine hediye edilen ejderha yumurtasının aynısının heykeli (aksesuar) belediye tarafından Borazanlar Mahallesi Hürriyet caddesinde bulunan kavşağa yapıldı zannediyorduk ki, yapılan heykel ejderha yumurtası değil meğer kozalakmış.

Son dönemde yaptığı kimilerine göre heykel Başkan Tanju Özcan'a göre aksesuarlar şehrin muhtelif yerlerine dikilmeye devam ediyor. Özellikle belediyenin yaptırdığı kavşaklarda yer bulan bize göre heykel başkana göre aksesuarlardan sonuncusu Game of Thrones dizisi hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Borazanlar Mahallesi Hürriyet caddesi üzerinde yapılan kavşağa dikilen aksesuar ilk görünüşte Daenery Targaryen isimli dizi karakterine hediye edilen ejderha yumurtasına o kadar çok benziyor ki dizi hayranları fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarışıyordu.

Fakat acı gerçek sonradan ortaya çıktı. Yapılan ejderha yumurtası değil çam kozalağı çıktı. Dizi hayranları bunu öğrenince büyül hayal kırıklığına uğradılar.

Öte yandan heykeli yani aksesuarı yumurta dışında başka birşeye benzetenlerde vardı fakat onu habere yazamadık.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Emre (1 yıl önce)
    Bu aydınlatıcı bilgi için teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.