Doğanay genel merkezdeki ilk toplantıya katıldı

Doğanay genel merkezdeki ilk toplantıya katıldı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Nurettin Doğanay, partisinin 7'inci olağan büyük kongre hazırlıkları çalışmalarına katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir yönetiminde gerçekleşen hazırlıklardan fotoğraflar paylaşan Doğanay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörleri olarak; Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in riyasetinde Genel Merkezimizde 7’nci olağan büyük kongre hazırlıklarımızı gözden geçirdiğimiz toplantımızı gerçekleştirdik.AK Parti eski İl Başkanı olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevlendirmesiyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü olan Nurettin Doğanay, partisinin 7'inci olağan büyük kongresinin hazırlık çalışmalarına katıldı. 

2023’e giden büyük Türkiye yolculuğumuzu azimle ve gayretle sürdürüyoruz. Rabbim bu kutlu yolda kongremizi hayırlara vesile kılsın inşallah..." dedi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.