DÜZCE'DEN BOLU'YA 3 BİN ADET MASKE

DÜZCE'DEN BOLU'YA 3 BİN ADET MASKE
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Düzce Belediyesi kurdukları maske imalatı tesislerinde ürettikleri 3 Bin adet maskeyi Bolulular dağıtmak üzere AK Parti Bolu İl Başkanlığına teslim etti.

Haber : Sefa GÜNAY

Düzce Belediyesi bünyesinde kurulan maske imalatı tesislerinde üretilen 3 bin adet maske Bolululara dağıtılmak üzere AK Parti İl Başkanlığına teslim edildi.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yayınlayarak Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve ekibine teşekkür eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay açıklamasında, “ Düzce Belediyesi bünyesinde kurdukları maske imalatı tesisinde ürettikleri 3000 adet maskeyi İl Başkanlığımız aracılığıyla Bolulu hemşerilerimize dağıtılmak üzere hediye eden Düzce Belediyesi Başkanımız Sn Dr. Faruk Özlü'ye; şahsım, Teşkilatım ve Bolu Halkına adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. AK Partili Belediyelerin laf değil iş ürettiğinin en güzel örneğini sergileyen Düzce Belediyesi Başkanımız Sn Dr. Faruk Özlü ve Ekibinin Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.