FACEBOOK'A "MASKE LAZIM" DİYE YAZDI KAPISINA KADAR GÖTÜRDÜLER

FACEBOOK'A
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kronik rahatsızlığı nedeniyle sık sık maske değiştirmek zorunda olduğu için maske bulmakta sıkıntı yaşayan Yüksel Alabaş isimli şahıs bu ihtiyacını sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Bu mesajı gören AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve ilçe başkanı Kazım Konak şahsın evini bularak bizzat evine gidip bir kutu maske bıraktılar. Başkanları bir anda kapısında gören Yüksel Alabaş büyük mutluluk yaşadı.

Başkan Doğanay, "Elimizden geldiğince, imkanlarımız ölçüsünde pandemi sürecinde hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Kronik rahatsızlığı nedeniyle sıklıkla maske değiştirmesinden dolayı maske temini noktasında sıkıntı yaşadığını belirterek sosyal medya aracılığıyla bizlerden maske isteyen Yüksel Alabaş'ı da bu vesileyle Merkez İlçe Başkanımız Kazım Konak ile birlikte ziyaret ettik. Rabbim Yüksel Kardeşimize ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin" dedi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.