Fatih Metin'den Bolu çiftçisine 900 bin lira ödenek

Fatih Metin'den Bolu çiftçisine 900 bin lira ödenek
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, yılın son haftasında Bolu çiftçisi için kullanılmak üzere 900 bin lira ödenek gönderdi.

Yıl boyunca Bolu çiftçisinin tüm isteklerini yerine getiren Bakan Yardımcısı Fatih Metin, yılın son haftası ek olarak, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün kullanması için 900 bin liralık ödeneği İl Özel İdaresi hesaplarına aktardı.

ÖDENEK ÇİFTÇİLER İÇİN KULLANILACAK

Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin tarafından İl Özel İdaresi hesaplarına aktarılan 900 bin lira ödenek 2021 yılında Bolu çiftçisi için kullanılacak. Gelen bu ödenek ile İl Müdürlüğü, Bolulu çiftçilerin ihtiyacı olan tarımsal girdilerden tohumluk temin edilerek %75 hibeli olarak dağıtımı gerçekleştirilecek.

BOLULU ÇİFTÇİLER DESTEKLENECEK

Dağıtılacak tohumluklar özellikle ülkemizde arz açığı olan buğday, mısır, ayçiçeği, arpa vb. gibi ilimizde de ürün deseninde bulunan bitkilerden oluşacak. Yine gelen ödenek ile tohumluk haricinde küçük aile işletmelerine yönelik sera yapımı, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi gelir getirici projeler uygulanarak Bolulu çiftçiler desteklenecek. Bu desteklemelerle ilgili Bolulu çiftçilerin il ve ilçe tarım müdürlüklerine müracaat etmeleri yeterli olacak.

Reklam
Yorumlar

2 yorum yapılmış

  • CiftcivAmca (3 yıl önce)
    Vatandasin yorumunu cok yerinde buluyorum...niye hersey siyaset e baglaniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (3 yıl önce)
    Devletin parasini Fatih Metin cebinden mi veriyor.Vesile olabilir ama para Tarim ve Orman Bakanligindan gonderiliyor.Haberin basligi yanlis.Haber basligi Tarim ve Orman Bakanligindan ciftciye ek odenek seklinde olabilirdi.Haberin icersinde bu odenegi Bakan Yardimcisi Fatih Metin cikartmistir, denilebilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.