Feridun Yılmaz'ı partiden ihraç ettirme operasyonu yaptılar

Gazeteci Caner Güngör'ün edindiği bilgilere göre CHP Meclis Üyesi Feridun Yılmaz'ın disipline sevk edilmesi için Merkez İlçe Yönetimi oylamayla karar alıp konuyu İl Yönetimine iletti. İl Yönetimi, Merkez İlçenin bu kararına "olmaz" yanıtı verdi.

Feridun Yılmaz'ı partiden ihraç ettirme operasyonu yaptılar
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bu hafta başında Çetin Uç başkanlığında toplanan CHP Merkez İlçe Yönetimi, CHP Belediye Meclis Üyesi, Bolu'nun sevilen ismi Feridun Yılmaz'ı 3 defa gurup toplantısına katılmadığı için İl Disiplin Kuruluna sevk edilmesi için oylama ile karar alıp bu kararı CHP İl Yönetimine iletti.

CHP Merkez İlçe Feridun Yılmaz'ın partiden ihraç edilmesi için aldığı bu kararı İl Yönetimine iletti. İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz başkanlığındaki İl Yönetim Kurulu Üyeleri bu talebe ve karara olumsuz yanıt verdi ve Feridun Yılmaz disiplin kuruluna sevk edilmedi.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Bolu lu (8 ay önce)
    Genel başkanlarına küfredenleri partide ihraç etmeyenler, şimdi 3 kere toplantıya katılmadı diye partiden ihraç talep etmek aymazlıktır, yoksa ilçe başkanının br kuyryk acısımı var Syın Feridun Yılmaz dan, işn için de derin mevzlar var..
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.