Gerede MHP'de Ayhan Tabak dönemi başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Başkanlığı’na, Gerede’nin sevilen isimlerinden Ayhan Tabak getirildi.

Gerede MHP'de Ayhan Tabak dönemi başladı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Birçok ilçede yeni başkanın atandığı Milliyetçi Hareket Partisi’nde değişim devam ediyor. Son olarak Gerede’de bir değişim gerçekleşirken, İsmail Güldemir’in yerine Gerede’nin sevilen iş insanlarından Ayhan Tabak MHP Gerede İlçe Başkanlığı görevine atandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol “Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli beyefendinin onayı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Edip Semih Yalçın beyefendinin takdirleri ile Gerede İlçe Başkanlığına Sn. Ayhan Tabak atanmıştır. İlçe Başkanlığına atanan Sn. Ayhan Tabak ve değerli yönetim kurulu üyelerini kutlar, yaptığı hizmetlerden ötürü Sn. İsmail Güldemir’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

BİZLER ZALİME YAVUZ MAZLUMA YUNUS OLANLARDAN OLACAĞIZ

Ataması gerçekleştirilen ve MHP Gerede İlçe Başkanı olarak atanan Ayhan Tabak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ülkücü hareketin Lideri, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle ve Bolu İl Başkanımız Sn. Ayhan Çelikol'l Beyefendinin olurları ile Milliyetçi Hareket Partisi Gerede ilçe Başkanı ve yönetim kurulu olarak atanmış bulunmaktayız. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara hizmet etmek, memleketimize ve milletimize zerre kadar da olsa katkı sağlayabilimek bizim için en büyük onur ve gurur olacaktır. Bizler zalime YAVUZ mazluma YUNUS olanlardan olacağız. Halkımızın menfaatlerini ön planda tutan Hak yolda yürüyenlerden olacağız. Önce ülkem ve milletim düsturuyla hareket edeceğiz. Büyüyen gelişen bir ilçe olmak adına en iyi şekilde katkı sağlamak için elimizden geleni yapıp mücadele edeceğiz. Hiçbir menfaat gözetmeksizin çıktığımız bu kutlu yolda partili gözetmeden ayırmadan ayrıştırmadan ülküsü hizmet ve millet olan herkese kapımız açık olacaktır. Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, ve bu makamında Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincinde olarak hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim Yar ve yardımcımız olsun."

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.