Gittiği her yerde büyük ilgi görüyor

Gittiği her yerde büyük ilgi görüyor
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Kayseri’de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. Esnaf ve vatandaşla biraraya gelen Başkan Özcan’ı Kayserililer adeta Cumhurbaşkanı adayı gibi karşıladılar. Başkan Özcan'la fotoğraf çektirmek isteyen Kayserili vatandaşlar kuyruk oluşturdu.

CHP, belediye başkanlarını Kayseri'de üç gün süren çalıştayda buluşturdu. Sunumlar, atölye çalışmaları ve toplantılar yapıldığı Çalıştay’a Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yanı sıra Milletvekilleri ve CHP'li Belediye Başkanları da hazır bulundu.

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından Kayseri'de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. CHP’li belediyelerinin başarılı hizmetlerini artırmak ve vatandaşın derdine çözüm bulmak amacıyla gerçekleşen toplantıda belediye başkanları deneyimlerini paylaştı. Çalıştay’da CHP’li belediyelerin kara kış paketi de ele alındı. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor geçecek kış mevsiminde kimsenin aç ve açıkta bırakılmaması istendi.

BAŞKAN ÖZCAN’A SICAK İLGİ

Çalıştay kapsamında bulunduğu Kayseri’de esnaf ziyareti de gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Kayseri halkının sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Özcan vatandaşla bol bol sohbet ederken, gelen fotoğraf tekliflerini geri çevirmedi.  

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.