Hakkari valisi ziyaret etti

Hakkari valisi ziyaret etti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve beraberindekiler çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Dağlıca, Aktütün Hudut Taburlarını ve Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığına bağlı birlikleri ziyaret etti.

Vali Yakup Canbolat, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Dağlıca ve Aktütün Hudut Tabur Komutanlıklarıla Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığına bağlı birlikleri ziyaret etti. İlk olarak Dağlıca 6’ıncı Hudut Tabur Komutanlığına oradanda Aktütün 5’inci Hudut Tabur Komutanlığına giden Vali Canbolat, burada yürütülen operasyonlar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı ve incelemelerde bulundu. Hudut Tabur Komutanlıklarını ziyaretinin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Dağlıca Köyüne geçerek burada vatandaşlarla bir süre sohbet ederek birlikte çay içen Vali Canbolat ve beraberindekiler, daha sonra Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret etti. Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Salnur tarafından karşılanan Vali Canbolat, yürütülen operasyonlarda göstermiş oldukları üstün gayret, başarılı çalışmalarından dolayı tüm personeli tebrik ederek Mehmetçiğin karavanasına misafir oldu ve öğle yemeğini birlikte yediler.

Mehmetçiklerle bir araya gelen Vali Yakup Canbolat, yapılan operasyonlarda göstermiş oldukları üstün başarılardan dolayı kahraman askerlerimize bir bir teşekkür etti.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.