Highway'de genel müdür değişti

Highway'de genel müdür değişti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Geçmiş dönemlerde FTÖ/PDY yapısıyla ilişkilendirilen Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde FTÖ ile yakın ilişkisi olduğu iddia edilen isimler hisselerini satmıştı. Highway’de değişim rüzgarları ise devam ediyor. Son olarak Highway kurucu ortaklarından olan Polsan A.Ş. kendi bünyesinden bir ismi Genel Müdür olarak Highway’e atadı. Genel Müdür Çarşamba günü iş başı yapacak.

Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde değişim rüzgarları devam ediyor. Geçmiş yıllarda FTÖ/PDY bağlantılı olduğu iddia edilen isimler nedeniyle sık sık gündeme gelen Highway bazı hisse satışları gerçekleşmiş, 15 Temmuz FTÖ/PDY darbe girişimi sonrası ise alış veriş merkezinde FTÖ’y yakın olduğu iddia edilen isimler işten çıkartılmıştı. YENİ GENEL MÜDÜR POLSAN A.Ş.’DEN Alış veriş merkezinin kurucu ortaklarından olan Polsan A.Ş.’de başarısız darbe girişimi sonrası Highway’de kendini iyice hissettirmeye başlıyor. Alışveriş merkezinde yeniden yapılanmaya gidilirken, Polsan A.Ş. kendi bünyesinden bir isim olan Dr. Mehmet Arif Tuncer’i Higgway’de görevlendirdi. Tuncer Çarşamba günü Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde Genel Müdür olarak göreve başlayacak. (Hakan Aydın'ın özel haberi)
Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.