HÜSEYİN ALAN'A ALÇAK SALDIRI

HÜSEYİN ALAN'A ALÇAK SALDIRI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’nun sevilen isimlerinden sanayi esnaflarından Erdal Alan’ın oğlu Hüseyin Alan akşam saatlerinde Aşir Koçyiğit tarafından tabancayla vuruldu. Ameliyata alınan Alan’ın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Olay sonrasında kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Edinilen bilgiye göre olay Organize Sanayi bölgesinde bir işyerinde meydana geldi. Hüseyin Alan ve Aşir Koçyiğit arasında trafikte bir tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında Aşir Koçyiğit, Alan’ı Organize Sanayi’de bulunan bir işyerine konuşmak için çağırdı. Koçyiğit tabancayla Hüseyin Alan’ın üzerine 7 el ateş etti. Şahıs olay sonrasında olay yerinden kaçtı.

Karın kısmından 2 bacaklarında da 2 el kurşun isabet eden Hüseyin Alan 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Alan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Olay sonrasında yüzlerce kişi Köroğlu Devlet Hastanesi’nin önüne gitti. Alan’ın sevenleri sosyal medyada olaya büyük tepki gösterdiler. Polis ekipleri olay sonrasında şahsı yakalamak için çalışma başlattı. 
 

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.