Hüseyin Sarıkaya Hayatını Kaybetti

Bolu’da, D-100 Karayolu’nda seyir halindeyken 2 otomobilin kontrolden çıkarak 4 metrelik köprüden aşağı düşmesi sonucu 1’i ağır 3 kişi yaralanmıştı. Bu akşam hastanede tedavisi devam eden Hüseyin Sarıkaya tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Hüseyin Sarıkaya Hayatını Kaybetti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kaza, D-100 Karayolu Kuruçay mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Metehan Özçelik idaresindeki 14 DM 755 plakalı Wolksvagen marka otomobil ve Hüseyin Sarıkaya yönetimindeki 35 AS 538 plakalı Kia marka otomobil, kontrolden çıkarak Kuruçay köprüsünün korkuluklarına çarptıktan sonra 4 metre yükseklikten aşağı uçmuştu. Olay yerinden ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hüseyin Sarıkaya bu akşam tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Kazada Yaralanan İsmail Demir ve Metehan Özçelik'in durumlarının ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • SARE ÇAKIR (3 yıl önce)
    ÇOK ÜZULDÜM .ÇOK GENÇ . ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKAN CENNET OLSUN İNŞALLAH . AİLESİ VE TÜM SEVENLERİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM . YARALI GENÇLERİMİZE DE ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH ..
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.