Kebap 14'ün genç patronu Erkan Adıyaman kendi ürettiği sütlaçları bir Bolu Markası haline getirdi. 'Atom Sütlaç' ismiyle özel üretilen sütlaçlar büyük ilgi görüyor.
Bolu'nun en eski lokantalarından biri olan Kebap 14'ün genç patronu Erkan Adıyaman'ın ürettiği 'Atom Sütlaçlar' bir Bolu markası olarak seri üretime geçti.
Tamamen Bolu'ya ait organik ürünlerden üretilen 'Atom Sütlaç' Bolu markası olarak başka illerde de satışa sunuldu. Büyük ilgi gören 'Atom Sütlaç'ın Bolu Manda sütü, Kıbrısçık pirinci, şeker kullanılmadan sadece köy yumurtası ile üretiliyor. Ayrıca üzerinde manda kaymağı ve Seben balıyla servis ediliyor.
Bolu Meşhur Atom Sütlaç tek tescilli ve patentli ve ISO 22000 ve TSE belgeli olarak Türkiye'nin çeşitli illerinde bayilik vermeye başladı. Konuyla ilgili konuşan Erkan Adıyaman, "Lokantamızda sürekli olarak müşterilerimize verdiğimiz özel bir tatlımızdı. Müşterilerimiz bu tatlıyı çok beğenince ismini tescilletik ve Atom Sütlaç isimiyle bir Bolu markası haline getirdik. Şu an Türkiye'nin dört bir yanından talep alıyoruz. Tatlımızda tamamen Bolu'nun organik ürünlerini kullanıyoruz" dedi.