Kaldırın bu saksıları gitsin

Kaldırın bu saksıları gitsin
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediyesi tarafından Karaçayır Mahallesinde yol ortalarına konulan beton saksılar estetikten uzak, Başkan Tanju Özcan'ın vizyonun tam tersi kaba görüntüsüyle vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Beton saksıların Bolu’ya yakışmadığını ve kaba durduğunu belirten birçok vatandaş, beton saksıların fotoğraflarını çekip sosyal medyadan paylaşarak Belediyeyi eleştirdi.

Estetikten son derece uzak 

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son dönemlerde kavşaklarda ve İzzet Baysal Caddesinde yapılan süslemeler beğeni toplarken Karaçayır Mahallesinde yol ortalarına konulan beton saksılar eleştiri aldı.

Kaba görüntüsüyle vatandaşların tepkisine neden olan beton saksılar estetikten uzak bulundu. Bu tür süslemelerde şehri, yansıtan simgelerin kullanılmasını ve estetiğe önem verilmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar, şehre dışardan gelen insanların bu tür süsleme ve düzenlemelerde şehri yansıtan simgelerle karşılaşmasının marka değeri açısından önemli olduğunu vurguladılar.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Dürüstçe cevap (2 yıl önce)
    Yapilan bir sey begenilmemis olabilir ama elestirici dilinizi bu kadar argo kullanmak ne kadar dogru ?
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.