Kazım Konak 3-0 dan emin

Kazım Konak 3-0 dan emin
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Kazım Konak "14 Mayıs seçimlerinde açık ara birinci olacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bolu’da 3-0 yapmak için her kesimi kucaklayan adaylarımızla fedakarca çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Adaylığı açıklandığından bu yana sahada gece gündüz çalışan AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Kazım Konak kendsine gösterilen ilgi ve teveccühten çok memnun olduğunu dile getirdi.

AK Parti adayları olarak güzel ivme yakaladıklarını söyleyen Konak "fedakarca çalışıyoruz" dedi.

Kazım Konak, Bolu’da 3-0 yapmak için fedakarca çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’de ve Bolu’da yapılanlar ortada. Kimse yapılanları görmemezlikten gelemez. 14 Mayıs’ta hem Cumhurbaşkanımız sandıktan zaferle çıkacak hem de bizler 3 milletvekili olarak Bolu’yu TBMM’de temsil edeceğiz. İlerleyen dönemlerde yatırımlarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Gerdeli mehmet (1 yıl önce)
    14 Mayıs'ta malum seçim var iki lider yarışıyor Birisi Sayın Erdoğan Mevcut Cumhur başkanı 20 yıldır yaptığı hizmetler eserler ortada ikincisi Bay Kemal mesleyi işgal Kasetle gelip CHP yi işgal etti yaptığı en iyi icraat İftira atıp tazminat ödemek dün baş örtüsünü anayasa mahkemesine götürdü bu gün baş örtüsünden oy çıkarma peşinde yemezler Sırrı Sakık diyorki Hadepli bay Kemal bize verdiğin sözleri açıkla bay Kemal duymuyor. Allah Recep Erdo
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.