Kebapın patronu artık Bolu'da

Kebapın patronu artık Bolu'da
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
1982 yılından bu yana Ziya Şark Sofrası markası ile Türkiye'nin dört bir yanında ki restoranlar açan son şubesini ise Bolu'da hizmete sokan Ziya Şark Sofrasının patronu Ahmet Bingöl Bolu Gazetesi'ne konuştu. Türkiye'de kebap denince ilk akla gelen marka olan Ziya Şark Sofrasının patronu Ahmet Bingöl son şubelerini Bolu'ya açmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Kullanılan tüm ürünleri büyük bir titizlikle seçtiklerini, ustalarını ise alanında uzman olmuş kişilerden tercih ettiklerini ifade eden Bingöl, "Kurulduğumuzdan bu yana asla kaliteden taviz vermedik. Etinden tutunda, soğanına, biberine, domatesine kadar tüm ürünleri büyük bir titizlikle seçiyoruz. Ziya Şark Sofrası Şubeleri Türk mutfağının geleneğini ve geleceğini temsil ederken, modern mutfak uygulamalarına da açık bir tavır sergileyerek evrensel bir mutfak olma iddiasındadır. Özellikle Türk mutfağının ülkemiz insanı tarafından bir kültür hazinesi olarak bilinmesini sağlayarak diğer millet ve kültürlere gerektiği gibi tanıtılmasını gerçekleştirmek bizim ideallerimizdir. Bu noktada Bolu'da bir turizm kenti olması dolayısıyla buraya da bir şube açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.  
Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.