Kılıçdaroğlu aday olursa Özcan'da olur

Kılıçdaroğlu aday olursa Özcan'da olur
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nda bulunan diğer partilerin kabul etmesi halinde cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi. CHP lideri konuyla ilgili, "İttifak kabul ederse onur duyarım." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan ve bunu söylemekten geri durmayan Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, şayet Kılıçdaroğlu aday olursa 100 bin imzayı toplayıp aday olması bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Global ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu.

Işık, Kılıçdaroğlu'na "Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor musunuz?" diye sordu.

Işık'ın sorusu üzerine Kılıçdaroğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili ilk kez net bir açıklama geldi.

"İTTİFAK KABUL EDERSE ADAY OLMAKTAN GURUR DUYARIM"

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili, "İttifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmamda bir sorun yok. İttifak liderleri bu konu hakkında hiç konuşmadık. Eğer ki ittifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım. Bir araya gelip oturup karar vermemiz lazım." dedi.

BAŞKAN ÖZCAN GENEL BAŞKANLARIN ADAY OLMASINA KARŞI

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada parti genel başkanlarının Cumhurbaşkanlığı'na aday olmasına karşı olduğunu açık bir dille ifade etmişti.

BİZ GÖRE ADAY OLUR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasından sonra gözler Başkan tanju Özcan'a çevrildi. Özellikle sosyal medyada büyük bir kesim tarafından 'Cumhurbaşkanı adayı ol' yönünde Hashtagler açılan başkan Özcan'ın Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Son dönemde yaptığı çıkışlarla tepki almasına karşın ciddi bir destekçi kitlesinede sahip olan Başkan Tanju Özcan'ın adaylık için toplaması gereken 100 bin imzayı kısa sürede toplayacağı tahmin ediliyor.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.