Kocaman kalbine yenik düştü

Bolu'nun sevilen esnaflarından ve fotoğrafçılarından İsmail Kocaman geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede bu aksam saatlerinde yaşama tutunamayarak veda etti.

Kocaman kalbine yenik düştü
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği ile fotoğrafçılık macerası başlayan ve tutkusunu iş hayatına dönüştüren güzel yürekli insan İsmail Kocaman geçirdiği ani kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı.

Fotoğrafçılık yeteneği Bolu sınırlarını aşan O An Fotoğraf adıyla başladığı iş macerasında sanatını her zaman zirveye taşımayı hedefleyen Kocaman’ın ani ölümü fotoğraf sanatı camiasını derinden üzdü. Kocaman bu güne kadar yüzlerce çiftin düğün hikâyesini çekmiş, yüzlerce çiftin mutluluğuna ortak olarak onların en güzel anlarını ölümsüzleştirmişti.

Geride bıraktığı sanatın ölümsüzlüğü ile aramızdan ayrılan güler yüzlü iyi kalpli sevgili dostumuz O An Fotoğrafçılık Sahibi İsmail Kocaman’a Allah'tan rahmet kederli ailesi ve dostlarına sabırlar dileriz.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Rüstem (2 yıl önce)
    bizleri çok üzüldün eniştem yüce Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanın cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.