Komşumuz Düzce'de koronavirüs adeta hortladı

Komşumuz Düzce'de koronavirüs adeta hortladı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Komşu ilimiz Düzce’de Kaynaşlı ilçesine bağlı Darıyeri Mengencik köyünde artan vaka sayıları nedeni kısıtlama kararı alınnırken, Yeni Taşköprü Köyü’nden de vaka sayısının arttığı ve 48 kişinin karantinaya alındığı öğrenildi.

Yeni Taşköprü Köyü Muhtarı Hüseyin Gür, Merkez ilçesine bağlı Yeni Taşköprü Köyü’nde görülen Korona Virüs vakaları sonrası 48 kişinin karantina altına alındığını duyurdu.  

Yeni Taşköprü Köyü Muhtarı Hüseyin Gür yaptığı açıklamada, “8 Haziran tarihi itibari ile 8 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve 40 kişinin karantina altında olduğunu duyurdu. Muhtar Gür sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Köyümüzde Covid-19 Pozitif Vaka Sayımız  8, ev karantinası sayımız  40 olmuştur. Lütfen Devletimizin ve Düzce Valiliğimizin belirtmiş olduğu kurallara harfiyen uyalım, özellikle 65 Yaş ve üzeri ve 18 Yaş altı köyümüz vatandaşları sokağa çıkma yasağına uyması gerekmektedir. Cezalara maruz kalmamak ve daha önemlisi dikkatsizliğimiz yüzünden kimsenin yaşamını yitirmesine ( Ölüme) sebep olacak vebalin altına girmeyelim. Lütfen rehavete kapılmayalım, sosyal mesafe kurallarına uyalım, maskelerimizi takalım” ifadelerinde bulundu. Düzce Takip

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.