Amaçları Bolu’dan çıkan döner markasını tüm dünyaya yaymak. İki girişimcinin ‘%100 kıymasız et döner’ sloganı il hizmete soktukları ‘Köşe Döner’ o kadar tutuldu ki hayallerini ve hedeflerini büyüttüler…
Bolulu iki iş adamı Ahmet Uğurlu ve Mert Toprak’ın My Dream Center AVM hizmete soktukları Köşe Döner lezzeti ve kalitesi ile kısa sürede Boluluların vaz geçilmezi haline geldi. Bolu yöresine ait hayvanların etleri ile kıyma kullanılmadan yüzde yüz etten yapılan, köşeli kesim tekniği ile yaprak döner şeklinde ikram edilen döner kısa sürede farkını hissettirdi. ‘BU LEZZETİ TÜM DÜNYAYA YAYMAK İSTİYORUZ’ Mekanın şıklığı, kullanılan görseller ve sloganların yanında bir de lezzet eklenince herkes Köşe Döneri Franchising bir işletme zannetti ama isimde lezzete ve kalitede Bolu’ya ait. ‘Franchising bir markamınsınız? sorusu ile çok karşılaştıklarını belirten Köşe Döner sahiplerinden iş adamı Ahmet Uğurlu, ‘Franchisng değiliz ama Bolu’dan doğan bu markayı Franchisng sistemi ile tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz, hayalimiz ve hedefimiz bu yönde’ dedi. NEDEN FARKLI VE LEZZETLİ 30 yılık meslek tecrübesi olan ustalar tarafından Bolu yöresi dana ve kuzu etleri ile özel marinasyon tekniği uygulanarak yine özel köşeli kesim ile hazırlanan dönerler özel işlemle ısıtılan tabaklarda taze bazlama ile birlikte sunuluyor. [gallery columns="5" size="large" ids="12463,12464,12465,12466,12467,12468,12469,12470,12471,12472"]