Köşe döner farkını hissettirdi

Köşe döner farkını hissettirdi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Amaçları Bolu’dan çıkan döner markasını tüm dünyaya yaymak. İki girişimcinin ‘%100 kıymasız et döner’ sloganı il hizmete soktukları ‘Köşe Döner’ o kadar tutuldu ki hayallerini ve  hedeflerini büyüttüler…

Bolulu iki iş adamı Ahmet Uğurlu ve Mert Toprak’ın My Dream Center AVM hizmete soktukları Köşe Döner lezzeti ve kalitesi ile kısa sürede Boluluların vaz geçilmezi haline geldi. Bolu yöresine ait hayvanların etleri ile kıyma kullanılmadan yüzde yüz etten yapılan, köşeli kesim tekniği ile yaprak döner şeklinde ikram edilen döner kısa sürede farkını hissettirdi. ‘BU LEZZETİ  TÜM DÜNYAYA YAYMAK İSTİYORUZ’ Mekanın şıklığı, kullanılan görseller ve sloganların yanında bir de lezzet eklenince herkes  Köşe Döneri  Franchising bir işletme zannetti ama isimde lezzete ve kalitede Bolu’ya ait. ‘Franchising bir markamınsınız? sorusu ile çok karşılaştıklarını belirten Köşe Döner sahiplerinden iş adamı Ahmet Uğurlu, ‘Franchisng değiliz ama Bolu’dan doğan bu markayı Franchisng sistemi ile tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz, hayalimiz ve hedefimiz bu yönde’ dedi.   NEDEN FARKLI VE LEZZETLİ  30 yılık meslek tecrübesi olan ustalar tarafından Bolu yöresi dana ve kuzu etleri ile özel marinasyon tekniği uygulanarak yine özel köşeli kesim ile hazırlanan dönerler özel işlemle  ısıtılan tabaklarda taze bazlama ile birlikte sunuluyor. [gallery columns="5" size="large" ids="12463,12464,12465,12466,12467,12468,12469,12470,12471,12472"]
Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.