Köyler Futbol Turnuvası'nda şampiyon belli oldu

Bolu’da düzenlenen ve 64 köyün katıldığı üçüncüsü gerçekleştirilen Şampiyon Köyler Futbol Turnuvası’nın galibi Saraycık Köyü oldu. Finalde, taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan Saraycık Köyü, Baltalı Köyü’nü 1-0 mağlup ederek kupayı kazandı.

Köyler Futbol Turnuvası'nda şampiyon belli oldu
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Muhtarlar Derneği ve Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen Şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvası büyük bir başarıyla tamamlandı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvada, maçlardaki rekabet ve heyecan profesyonel ligleri aratmadı. 64 köyün yarıştığı turnuvanın final karşılaşmasında Saraycık Köyü ve Baltalı Köyü karşı karşıya geldi. Tribünlerde yer kalmayan final maçında, bazı seyirciler tellere çıkarak karşılaşmayı izlemek zorunda kaldı.

Final maçında 1-0 galip gelen Saraycık Köyü şampiyon olurken, Baltalı Köyü ikinci, Yuva Köyü ise üçüncü oldu. Alıçören Köyü turnuvayı dördüncü sırada tamamladı. Şampiyonlar ve ödül kazanan köylerin ödüllerini, maçı izleyen siyasiler ve il protokolü takdim etti.

Saraycık Köyü futbol takımı maç sonunda büyük bir coşku yaşadı ve şampiyonluğu meşalelerle kutladı.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.