Kurşun yağdırıp kaçmıştı

Kurşun yağdırıp kaçmıştı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’da Organize Sanayi bölgesinde işyerine çağırdığı Hüseyin Alan’a kurşun yağdıran Aşir Koçyiğit, Niğde’nin Bor ilçesinde saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı.

Sanayi esnaflarından Erdal Alan’ın oğlu Hüseyin Alan ile Aşir Koçyiğit, trafikte yol verme yüzünden tartıştılar. Yaşanan olayın ardından Aşir Koçyiğit, Alan’ı Organize Sanayi’de bulunan bir işyerine konuşmak için çağırdı. Koçyiğit, tabancayla Hüseyin Alan’a kurşun yağdırdı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Alan, kanlar içerisinde yere yığılırken Koçyiğit, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

NİĞDE DE YAKALANDI

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Niğde’nin Bor ilçesinde saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Koçyiğit’in yakalanmamak için Bor’a gidene kadar araç değiştirerek farklı araçlarla yoluna devam ettiği  öğrenildi. Koçyiğit’in Niğde’de işlemlerinin ardından Bolu’ya sevk edileceği öğrenildi.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.