Kutalamalarda ortalık fena karıştı

Tanju Özcan'ın zaferini kutlamak için Belediye Binası önüne gelen CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Yıkılmaz, CHP'nin önde gelen isimlerinden Cahit Çıngı'ya çay bardağı fırlattı.

Kutalamalarda ortalık fena karıştı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Tanju Özcan'ın seçimi kazandığı kesinleşince CHP'liler Belediye Binası önünde toplanıp eğlenceye başladı.

Kalabılık içinde birden sesler yükselmeye başladı. Alınan bilgiye göre CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Yıkılmaz, CHP'nin önde gelen isimlerinden Cahit Çıngı'ya çay bardağı fırlattı. Fırlattığı çay bardağı ise orada bulunan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'e isabet etti. Ne olduğunu anlayamayan Türker Ateş Hüseyin Yıkılmaz'ın yanına gitti. Yıkılmaz'ın Cahit Çıngı'nın Kıbrıscık ilçesinde seçim çalışmasına gitmediği için bu tepkiyi gösterdiğini söyledi.

Gerginliği araya giren partililer yatıştırmaya çalıştı.

Reklam
Yorumlar

1 yorum yapılmış

  • Vatandas (6 ay önce)
    Hüseyin Yıkılmaz CHP ve Tanju başkan hakkında seçim arefesinde yalan dolan haber yapan Caner"e çay bardağını fırlatsaydı da o fırıldağa çay içirseydi memnun olurduk.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.