Malını mülkünü vakfa bağışlamış

Malını mülkünü vakfa bağışlamış
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu’da geçtiğimiz gün evinde ölü bulunan 65 yaşındaki Ulvi Eker’in ölümünden önce yaklaşık 40 milyon TL’lik servetini Türk Eğitim Vakfına bağışladığı ortaya çıktı.

Bolu’da Aktaş Mahallesi Saraçhane Sokak üzerinde uzun yıllar boyunca zirai tarım ilaçları satan Eker’den haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine Karaçayır Mahallesi Şirin Sokak üzerindeki evine giden polis ekipleri cansız bedeniyle karşılaştı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Eker’in ölüm nedeninin otopsinin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi.

Bolu’da çok sayıda arsa ve tarlaları bulunan Eker’in ölümünden önce yaklaşık 40 milyon TL’lik servetini Türk Eğitim Vakfı’na bağışladığı ortaya çıktı. Eker’in 16 Haziran’da yapılması planlanan cenaze töreni vakıf yetkililerinin isteği üzerine17 Haziran’da yapıldı. Eker’in cenazesi 17 Haziran Perşembe günü Siteler Camii’nde kılınan öğle ve cenaze namazı sonrasında Çığırtkanlar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Reklam
Yorumlar

3 yorum yapılmış

  • 1461 (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Kişiyi tanımam. Tev bana burs vermemişti. Laik ve müslüman olmayanlara kolay burs verirler. Kızların cıbılı erkeğin kitapsızı iseniz çok rahat burs alırsınız Tevden. Keşke Mehmetçik Vakfına bağışlasaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan çoşkun (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok isabetli bir karar vermiş rahmetli hiç kimse bu dünyadan ahirete bir şey götüremiyor mirasçılarda birbirine düşmemiş olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki narin (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Nur içinde yatsın.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.