Mansur Yavaş aday olursa, Tanju Özcan'da olacak mı ?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin aday göstermesi halinde Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi. Yavaş'ın bu çıkışından sonra gözler Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın aday olup olmayacağına çevrildi.

Mansur Yavaş aday olursa, Tanju Özcan'da olacak mı ?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2028'de yapılacak Genel Seçimler için yapılan son anketlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak çıktı.  Bunun üzerine gözlerin çevrildiği Yavaş'tan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Yavaş'ın açıklamasını, tv100'de gazeteci Sinan Burhan duyurdu.

Kendisiyle telefonda görüştüğünü belirten Burhan, Yavaş'a "Sayın Başkanım bugünlerde anketlerde sizin isminiz cumhurbaşkanı adayı olarak ön planda çıkıyor, eğer partiniz sizi aday gösterirse cumhurbaşkanı adayı olur musunuz?" sorusunu yönelttiğini belirtti.

"CUMHURBAŞKANI ADAYI OLURUM"

Soruya olumlu yanıt veren Yavaş ise şu yanıtı verdi:

"Elbette bu yükün altına girerim, Cumhurbaşkanı adayı olurum."

GÖZLER TANJU ÖZCAN'DA...

Yer yer Mansur Yavaş'ı sert dille eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ında ismi anketlerde Cumhurbaşkanı Adayı olarak gündeme gelmişti. Genel siyaseti hiç bir zaman bir kenara itmeyen Başkan Tanju Özcan'ında gelişmelere göre Cumhurbaşkanlığı için aday olabileceği hatta Mansur Yavaş'ın adaylığını ilan etmesi halinde tereddütsüz Cumhurbaşkanı Adayı olacağı kulislerde konuşuluyor.

ZIRTAPOZLAR BOŞ DURMUYOR...

Hatta bu söylentiler kulislerde o kadar ayyuka çıktı ki; Başkan Özcan'a yakınmış gibi görünen bazı zırtapozların şimdiden Milletvekili adaylığı için, Belediye Başkanlığı adaylığı için kulis ve ince hesaplar peşinde olduğu ve bu yönde çalışma yaptığı görülüyor. 

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.