MENGENDE DENETLEMELER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınında yeni normalleşme dönemi ile birlikte "Dinamik Denetim Modeli" Bolumuzun da tüm ilçelerinde devam ediyor.

MENGENDE DENETLEMELER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber Utku Cihan
Salgınla mücadelede kontrollü normalleşme döneminde "Dinamik Denetim Modeline" geçilmesiyle birlikte Mengen'de Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra tüm kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla denetimler gerçekleştiriliyor. 

Denetimlerde rehberlik edici ve herkesi kurallara uymaya davet eden bir yaklaşım sergilenirken hiçbir alanın denetim dışı kalmasına müsaade edilmiyor.
Mengen İlçe kaymakamı Sayın Betül Büyükkılıç'da denetimleri yerinde kontrol etmek amacıyla sahada yer alırken ilçe emniyet müdürlüğü ve jandarma konutanlığı koronavirüs denetlemesi ve aynı zamanda 8 mart dünya kadınlar gününde kadınlara çiçek dağıttı. Vatandaşlar uygulamaların yerinde ve düzenli olmasından dolayı memnuniyetlerini ilettikleri Büyükkılıç her zaman vatandaşlarımızın yanındayız mesajını verdi. 

Reklam
Haber Fotoğrafları
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.