MENGENLİ GENÇ GURURUMUZ OLDU

Bolu Mengen'de yaşayan 29 yaşındaki Emrullah Okan Öztürk, KPSS sınavında 8 puan türünde 1'inci, 6 puan türünde 2'nci ve 1 puan türünde de 3'üncü olarak KPSS'de 100 tam puanla Mengen'in ve Bolu'nun gururu oldu.

MENGENLİ GENÇ GURURUMUZ OLDU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Mengen ilçesinde yaşayan Emrullah Okan Öztürk, KPSS sınavına girdi. KPSS A Grubu alan sınavlarında tam puan alan Öztürk, erişilmesi güç bir rekor elde etti. Türkiye'de 8 puan türünde 1'inci, 6 puan türünde 2'nci ve 1 puan türünde de 3'üncü olan Öztürk, Mengen ve Bolu'nun gururu oldu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Emrullah Okan Öztürk, sınavlara ise evde kendi imkanlarıyla hazırlandı. Kendi imkanlarıyla çalıştığı sınavda böylesine bir başarı elde etmiş olması ailesi başta olmak üzere ilçede sevinçle karşılandı. Demirören Haber Ajansı Mengen Temsilcisi Yurdaer Öztürk'ün oğlu olan Öztürk'ün başarısı diğer gençlere de örnek oldu.

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.