Meslek hayatlarının en zor kışını geçiriyorlar

Meslek hayatlarının en zor kışını geçiriyorlar
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

İlimizde faaliyet gösteren ulusal haber ajanslarının muhabirleri meslek hayatlarının en zor kışını geçiriyorlar. Yoğun kar yağışı altında kesintisiz canlı yayın ve haber yapan gazeteciler, meslek hayatlarında ilk defa böyle bir kış mevsimi geçirdiklerini dile getirdiler.

Bolu ve bölgesinde görev yapan Anadolu Ajansı Muhabiri Emin Gürbüz ve Zafer Göder, Demirören Haber Ajansı Muhabiri Murat Küçük ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Faruk Çidem zorlu kış şartları altında mesleklerini icra ediyorlar.

 Resmi kayıtlara göre 72 yıldan bu yana ilk kez böyle bir kar yağışının yaşandığı kış mevsiminde görev yapan gazeteciler saat başı canlı yayınlarda Bolu'da ki son durumu ulusal kanallarda tüm izleyenlere anlatıyorlar.

İlk kez böyle bir kış geçirdiklerini ifade eden gazeteciler, "Bolu genelde kış mevsiminin zaten zor geçtiği bir bölgede. Fakat bu kış diğerlerinden çok farklı. Sürekli sahada olduğumuz için aradaki farkı çok iyi kavrayabiliyoruz. Şartlar zor olsada mesleğimizi severek yapıyoruz. Ulusal kanallarda katıldığımız saat başı canlı yayınlarda Bolu'da ki durumu anlatarak halkımıza bilgi ulaştırıyoruz" dediler. 

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.