Mezarlık krizi sona erdi

Mezarlık krizi sona erdi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çakmaklar mezarlığında yapılan yol açma çalışmaları kapsamında mahalle muhtarı İsmail Candan ile makamında görüştüğünü açıklayarak, “Muhtar Candan’ın nezaretinde bölgeye giden ilgili personellerin yaptıkları detaylı inceleme sonucunda, yolun açılmasında herhangi bir sorun olmadığı konusunda mutabık kalınmıştır” dedi.

Bolu Belediyesi ile mahalle halkını karşı karşıya getiren Çakmaklar Mezarlığındaki yol açma çalışmaları ile ilgili yaşanan kriz sona erdi.

Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye ekiplerinin çalışmalarına sert tepki gösteren Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan ile makamında görüştü. Başkan  Özcan görüşmenin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine yolun geçeceği güzergahta detaylı inceleme yapılması talimatı verdi. Yapılan incelemenin ardından yolun açılması konusunda karar alındı.

Yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Başkan Özcan, “Muhtar Candan’ın nezaretinde bölgeye giden ilgili personellerin yaptıkları detaylı inceleme sonucunda, yolun açılmasında herhangi bir sorun olmadığı konusunda mutabık kalınmıştır. Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan arasında yapılan ikinci görüşme neticesinde güzergâhta yol çalışması yeniden başlatılmıştır. Bölgedeki trafiği ve ulaşımı kolaylaştıracak bu kritik yolun, şimdiden Çakmaklar Mahallesi’ne ve Bolu’ya hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Son olarak bu olaydan siyasi rant devşirmeye çalışanları da kınıyor, ‘yazıklar olsun’ diyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”dedi.

Reklam
Yorumlar

4 yorum yapılmış

  • Bolulu (2 yıl önce)
    Herzaman ve her yerde olduğu gibi akp nin kendinden olmayan belediyelere karşı yaptiğı şov
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksici (2 yıl önce)
    Bu projeyi zamanında kimler altına imza atmış yazsanız daha bilinçli vatandaş oluruz oyumuzu kimlere verelim vermeyelim ortaya koyun
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim kıymaz (2 yıl önce)
    Hani bir ağa ile hizmetçisinin hikayesi vardı, yoksa çarşıya giderken ata binme konusu, ağa demişki köyden çıkarken ben ağa idim ata ben biniyordum yine aynı o zaman biz, bunu neden yaptık
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolu (2 yıl önce)
    Akp şov yaptı ama olmadı, alaattin yapınca gündem bie olmamıştı.
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.