Mülteci çocuk hastanelik oldu

Mülteci çocuk hastanelik oldu
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Parti Sokak’ta Suriyeli küçük kız çocuğuna çarpan Yunus B. isimli sürücü, kazayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına da zor anlar yaşattı. Yaptığı hatanın sinirini basın mensuplarından çıkarmaya çalıştı.

Tabaklar Mahallesi Parti Sokak’tan İzzet Baysal Caddesi güzergahına hareket eden Yunus B. kontrolündeki 34 FR 1131 plakalı araç, karşıdan karşıya geçen Suriyeli bir kız çocuğuna çarptı. Yola fırlayan kız çocuğuna çarpan genç sürücü aracından inerek müdahalede bulunmaya çalıştı. Sürücü Yunus B. daha sonra 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Çocuğuna araç çarptığını gören Suriyeli anne, karşı kaldırımdan feryat ederken, göz yaşlarına da hakim olamadı. Bu sırada kazayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldıran Yunus B., sinirini olayı görüntülemeye çalışan gazetecilerden çıkardı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, küçük kıza mahallinde yaptıkları ilk müdahalesinin ardından Abant İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırdı. Hayati tehlisenin bulunmadığı belirtilen küçük kız çocuğunun müşahede altına alındığı bildirildi. Kaza ile ilgili olarak polis soruşturma başlattı.
Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.