Mülteciler artık Bolu Belediyesinden karnını doyuruyor

Bolu Belediyesinin açtığı konserve fabrikasında Suriyeli mültecilerin çalıştığının gün yüzüne çıkmasından sonra Belediye çöplüğündede Afganlı mültecilerin çalışarak ekmek parası kazandığı çekilen görüntülerle belgelendi.

Mülteciler artık Bolu Belediyesinden karnını doyuruyor
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan fakat işletilemediği için sahibi Manisa'lı olan bir firmaya kiralanan Anabolu Konserve Fabrikasında çalışan kadın işçiler 2 aydır para alamadıkları için eyleme başlamış, fabrikaya ise Suriyeli mültecilerin kendi yerlerine işe alındığını açıkça dile getirmişlerdi.

Bu gelişmenin ardından bir vatandaş Bolu Belediyesi'ne ait çöplükte ise Afganlı mültecilerin ekmek parası kazandığını görüntüledi. Çöplükte çalışan bir Afganlı mülteci ayda 17 bin lira Belediyeden maaş aldığını çekilen görüntülerde dile getirdi.

Reklam
Yorumlar

3 yorum yapılmış

  • tyevet (5 ay önce)
    Dogruduur cünkü türk vatandaşlarımızın hepsi memur olur masa bası is yapma pesinde. Kim calısacak çöpte? kim calısacak konserve fabrikasında ??? ayrıca maas alamadıkları icin çıkmış kadın isciler. diğerlerinin alabileceğini mi düsünüyorsunuz? saçma. Boluda boş boş sağda solda dolanacaklarına çalıssın iste suriler afganlar daha ne istiyosunuz anlamadım. Ha türkiyede bulunmaları başlı başına bi sorun zaten ama boluda bile istenmedikleri halde az da olsa var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 ay önce)
    Talibi varsa Türk Vatandaşı çalıştıralım, ama yok. Millet yattığı yerden para kazanma derdinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim kıymaz (5 ay önce)
    Tanju başkan sığınmacı istemiyor, sizde belediyede çalışıyor diyorsunuz bunda bir çelişki yok mu,
    0
    0
    Yanıtla
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.