O uygulamaya Vali Ahmet Ümit'te katıldı!

O uygulamaya Vali Ahmet Ümit'te katıldı!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından başlatılan ‘Hayat Kimliğinle Kolay' uygulaması ile kimlik kartlarının ehliyet ile birleştirilmesi uygulamasına Bolu Valisi Ahmet Ümit'te katıldı.

Bolu İl Nüfus Müdürlüğü’nde kimlik kartı ve ehliyetini birleştirme işlemini yapan Vali Ümit, “Bakanlığımız çok önemli ve yeni bir hizmetle vatandaşlarımızın işlerini çok kolaylaştırıyor. Kimlik kartına ehliyetleri yüklüyor. Dijital ortamda ehliyetleri kimlik kartına yüklemek sureti ile kimlik kartında ehliyeti taşıyacağız” dedi.

“Bu hizmet dünya standartları üzerinde”

Bu tür hizmetlerin dünya standartları üzerinde olduğunu kaydeden Vali Ümit, “Kısacası üzerimizde taşıdığımız bir evrak daha azalacak. Bunların dışında vatandaşlarımızın açısından daha kolay ve daha rahat bir şekilde hem kimliğini hem ehliyetini aynı yerde sunabilecek. Vatandaşlarımıza ve Nüfus Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Hakikaten çok güzel çalışmalar var. Bu hizmetlerimizin dünya standartlarının üzerinde olduğunu söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

“Ücretsiz ve kıymetli bir hizmet”

Şuana kadar toplamda 584 bu uygulamaya geçtiğini belirten Ümit “Merkez ilçede 345 tane, Dörtdivan’da 58, Mudurnu’da 78 kişi almış şimdiye kadar. Diğer yerlerde de devam ediyor. Toplam 584 kişi ehliyetlerini kimliklerine yüklemiş. Bu işlemi yapabilmek için mutlaka randevu alınması gerekiyor. Randevudan sonra kısa bir süre içerisinde kimliğe ehliyet yüklenebiliyor. Herhangi bir son başvuru tarihi yok. Çok kıymetli ve ücretsiz bir hizmet” ifadeleri

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.