"Önceliğimiz vatandaşlara hizmettir"

İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Mazhar Bozoğlu, önümüzde ki ay başlayacak olan 2021 bütçe görüşmeleri öncesi yıl içinde yapılan çalışmaları değerlendirerek, 2020 yılının İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi açısında başarılı bir yıl oldu dedi.

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yaşar Yüceer başkanlığında İl Genel Meclisi olarak, Cumhuriyet Halk Partili (CHP), Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Meclis üyeleriyle birlikte uyumlu ve başarılı bir yıl geçirdiklerini söyleyen Bozoğlu, önceliklerinin Bolu ve vatandaşlar olduğunu belirti.

Pandemiye rağmen başarı yakalanmıştır  

İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Mazhar Bozoğlu yaptığı açıklamada; “Şunu çok samimi bir şekilde söyleyebilirim ki, 2020 yılı, pandemi sürecine ve tüm aksiliklere rağmen İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi açısında başarılı bir yıl olmuştur. Tüm Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde bir dönem geçirdik. Zaman zaman CHP’li Meclis üyesi arkadaşlarımızla ters düştüğümüz konular olsa da, öncelik Bolu ve Bolulu vatandaşlarımız olunca bu tartışmalarda dahi bir noktada uzlaşa bildik. Ben bu nedenle başta Valimiz Ahmet Ümit olmak üzere, İl Genel Meclisi Başkanımız Yaşar Yüceer,  tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma ve İl Özel İdaresi personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

‘Hepsinden Allah razı olsun’

İl Genel Meclisinde diğer yıllarda olduğu gibi, bu yılda bütçe açığı yaşanmadığını belirten Mazhar Bozoğlu; “İl Genel Meclisimiz bu döneme kadar hiçbir zaman bütçe açığı vermedi. Çünkü biz her yıl ayakları yere basan bütçelerle Bolu’nun karşısına çıktık. 2021 yılı da öyle olacaktır. Başkanımız Yaşar Yüceer ve tüm Komisyonlarımız harcamaları titizlikle takip ettiler. Bolu’nun bir kuruş parasını heba etmedik. Zaman zaman yetişemediğimiz veya geç kaldığımız konular oldu ama samimiyetimizi ve çalışma arzumuzu hiçbir zaman kaybetmedik. Bugün köylerimizde ve İlçelerimizde vatandaşlarımız yol, kanalizasyon ve su sıkıntısı çekmiyorsa emin olun bu ekibin, Valisinden, İl Genel Meclisi Başkanına, Meclis üyesinde, İl Özel İdaresi çalışanlarına kadar herkesin bunda payı vardır. Allah hepsinden razı olsun. Biz 2021 yılına da aynı azim ve heyecanla hazırlanıyoruz. En ücra köyümüzdeki, Ali amcaya, Ayşe Teyzeye ulaşıp onların dertlerine derman olabiliyorsak. Bundan daha büyük bir mutluluk yoktur” cümlelerini kullandı. 

Kaynak Bolu Havadis Gazetesi

Reklam
Yorum yazın
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.